FESTA DE LES CATIFES FLORALS

dissabte, 3 juny, 2017

En el marc del Bicentenari de la Festa Major de Gràcia es vol retre homenatge a l'origen floral i vegetal dels guarnits realitzant un intercanvi amb les dues manifestacions de la cultura popular catalana que encara conserven aquesta manera de treballar que són les enramades i les catifes florals. El dissabte 3 de juny és el torn de les catifes florals! Amb la col·laboració de la Federació Catalana de Catifaires realitzarem una jornada participativa on festers, veïns i membres de les colles de cultura de Gràcia treballin colze a colze per engalanar la Plaça de la Virreina i la Plaça de la Vila elaborant plegats una catifa floral a cada plaça.
De 10 a 14h hi haurà el muntatge de catifes a les places que finalitzarà amb la inauguració d'aquestes de la mà de representants d'institucions.
Posteriorment hi haurà un dinar popular (amb inscripció prèvia i de 4€ de cost) a les 14:30h a Can Musons.
A les 19h es prosseguirà la festa amb una cercavila amb la participació dels Geganters, els Trabucaires i Colles de Diables que faran un recorregut d'una plaça a l'altra per desfer les catifes i acabar amb una guerra de flors! 
Podeu inscriure-us als tallers i al dinar omplint el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjjTmTnYens6irz0eKWTxQ2hWs791J...

Activitat: 
Cultura Popular
Horari: 
de 10:00 a 20:00h
Entitats: 
Fundació Privada Festa Major de Gràcia