Inauguració Exposició "Guarnir el món de festa. Espai urbà, espai humà": visita guiada

dissabte, 17 juny, 2017

Aquesta exposició proposa un recorregut emocional comparatiu per l’espai urbà que la festa transforma en espai humà en ciutats com Barcelona, València, Lisboa o Medellín. La mostra presenta instantànies fotogràfiques, veritables documents etnogràfics i audiovisuals que són el testimoni de passions, sentiments i solidaritats generalitzades capaces de transformar la percepció dels sentits de qui viu la festa. 

La inauguració començarà al C.A.T (Plaça Anna Frank s/n) amb la projecció de l'inèdit documental sobre la Festa Major del 1935, "L'última festa en llibertat" amb la presència de la Sra. Teresa Rojo, filla del director del film i testimoni de l'època. Montserrat Garrich, de l'Esbart Català de Dansaires parlarà també dels balls que es veuen a la pel·lícula i uns balladors de l'esbart els dansaran en directe. Seguidament, s'anirà cap a l'envelat on el comissari Josep Fornés, farà un recorregut explicatiu per visitar l'exposició. 

Activitat: 
Inauguració
Exposició
Horari: 
21:00-22:00
Entitats: 
Josep Fornés, comissari exposició "Guarnir el món de festa", Fundació Festa Major de Gràcia i C.A.T (Centre Artesà Tradicionàrius)