Concert del Cor Vivace: WE ARE THE WORLD! Per motius d'aforament es realitzarà al Teatre del Cercle (Santa Magdalena, 12)

dilluns, 17 juliol, 2017

El Cor Vivace forma part juntament amb la coral Infantil Els Picarols, Cantabile cor de noies i el Cor A Tempo, del grup coral d´El Cercle, entitat social i cultural del popular barri de Gràcia de Barcelona. Va començar les seves activitats musicals l´1 d´octubre del 2009 i es va crear per donar pas a les cantaires que per edat deixaven el cor de noies Cantabile, així com també per a poder incorporar veus masculines interessades en el món coral. Actualment està dirigit per Tomàs Rosado i format per 95 cantaires d´una mitjana d´edat de 35 anys. Alguns dels seus components tenen ja una llarga trajectòria coral doncs han passat per les altres dues corals que la precedeixen i altres han cantat també en diversos cors del país.

El repertori que desenvolupa –principalment- és el de la música pop i moderna, estils que no estan gaire aprofundits en el món coral que ens envolta i que aporten en aquests moments més interès als cantaires que vulguin conèixer una altra manera diferent de fer música coral. En aquest concert ofereixen un apassionant viatge pel món unit per la música, el ball i l´emoció, amb l´esperit de construir un futur solidari i integrador entre tots els pobles.

EL CONCERT ES FARÀ AL TEATRE DEL CERCLE GRACIENC PER MOTIUS D'AFORAMENT!!!  És al carrer Santa Magdalena, 12!

Activitat: 
Música
Horari: 
20:00 a 21:00
Entitats: 
Cercle Catòlic de Gràcia