Notícies

L'exposició amb la què vam inaugurar el Bicentenari de la Festa Major de Gràcia segueix girant per Catalunya. Després d'haver passat per l'envelat de la Festa Major de Gràcia i per la Fira Mediterrània de Manresa, ara es troba al Museu de Badalona on es pot visitar fins el 18 de març.

Del 25 al 28 de gener de 2018 tornarà una nova edició del fòrum Som Cultura Popular a l’antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu. Aquest fòrum és un punt de trobada de totes les entitats de cultura popular de Barcelona, amb convidats especials d’arreu dels països catalans.

Dilluns 13 de novembre la Fundació Festa Major de Gràcia va iniciar el Cicle de Conferències del Bicentenari, una activitat que forma part del programa de la segona part de la commemoració dels 200 anys de festa.

El Districte de Gràcia ha ofert a la Fundació de la Festa Major de Gràcia la publicació del llibre dels 200 anys de festa com a regal del Bicentenari i com a contribució a l'estudi de la festa major. La publicació es titula “L’etern efímer.

Els quatre mercats de Gràcia: Abaceria, Llibertat, Estrella i Lesseps s’uneixen per celebrar els 200 anys de la Festa Major de la seva vila.

Arquitectura singular i símbol de la festa major" a la Fira Mediterrània de Manresa: l'exposició del Departament de Cultura de la Generalitat amb la qual vam inaugurar el Bicentenari i l'envelat es podrà veure fins el 12 d'octubre a la Fira Mediterrània de Manresa.

El passat 30 de setembre es va inaugurar a St Pere de Torelló l'envelat de la festa major de Gràcia que s'ha instal·lat en aquest municipi amb un conveni per a què en facin ús els propers quatre anys per a acollir-hi activitats culturals i del teixit associatiu.